Apex Arkitektonics
Gl. Klausdalsbrovej 480
2730 Herlev

+45 3013 9518
kontakt@apexark.dk

Om Apex Arkitektonics

Et kvalitets bevidst firma der leverer kvalitets arbejde til den rette pris

Her hos Apex Arkitektonics kan vi prale af at have en del års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du handler med os, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med opgaver.

Hos Apex Arkitektonics gør vi en ære i at specialisere os inden for arkitektur og byggeri. Alt foregår selvfølgelig efter kundens behov – da vi sætter vedkommende i centrum, fordi at kun hvis kunden er glade, er vi glade. Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Så kontakt Apex Arkitektonics hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet – efter dine præmisser.

Apex Arkitektonics er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Apex Arkitektonics arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Siden opstart har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vores mission & vision

Vi har altid specialiseret os i renovering og at bygge nyt til både private og professionelle bygherre. Vores primære ekspertiseområder ligger i renovering og tilbygning til private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Har du spørgsmål?
Apex Arkitektonics - Gl. Klausdalsbrovej 480 - 2730 Herlev
+45 3013 9518 - kontakt@apexark.dk
CVR 39117525

© 2018 Apex Arkitektonics